YO YO SUSHI

YO YO SUSHI Sushi, wok en grill!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 331 beoordelingen
16 feb 2020 om 22:43 Het was echt verrukkelijk. Bedankt
12 feb 2020 om 19:54 Heerlijk eten maar mijn ervaring is dat het altijd langer (20-30min) duurt dan dat ze vooraf aangeven.
10 feb 2020 om 8:27 Ik heb niet de sushi gekregen die ik had besteld. Twijfel ook of het vers was. Niet de smaak die je hoopt bij sushi
9 feb 2020 om 20:01 Gewoon super zoals het hoort.
8 feb 2020 om 14:12 In de middag besteld voor de avond. Toch nog zeker 75 min te laat. Bestelling ook niet compleet en kwaliteit was ook niet wat we gewend zijn.
7 feb 2020 om 20:27 Wat we hadde smaakte verders prima maar als je een box besteld is het wel jmmr dat niet alles er in zit en gewoon aangevuld word met komkommer maki namen juist wen box voor variatie zodat we van alles wat hadde als je het niet heb had je ook kunne belle!
7 feb 2020 om 7:22 De pokebowls zijn echt heerlijk!!
5 feb 2020 om 20:10 Was weer super lekker zoals atyd
30 jan 2020 om 21:15 Top eten en keurig optijd geleverd, niks op aan te merken
27 jan 2020 om 20:32 Het eten was redelijk. De bezorging 40 minuten TE LAAT!!
26 jan 2020 om 11:28 Alles smaakte weer geweldig en werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd.
20 jan 2020 om 9:44 Alhoewel het zondag was, was mijn bestelling op deur na 25 min. Sushi was heerlijk als altijd. Ik ben dik tevreden.